Richard Ginori

Чаши за кафе и капучино подписани от Richard Ginori 1735

Ричард Джинори 1735 е най-големият италиански производител на порцеланови прибори за хранене. Фирмата е със силна традиция и производство с повече от 270 годишна история, които се съгласиха да надписват нашите чаши от чист порцелан за еспресо и капучино.

Richard Ginori

Комплект: WELCOME

С тази стилна и удобна кутия искаме да приветстваме нашите нови клиенти, като ги приканваме да се подложат на тест: 30 проби на нашите продукти да бъдат консумирани безплатно в собствения си дом или офис, които ще са достатъчни да разберете нашата система. Ще бъде толкова хубаво да откриете разнобразието на нашите смеси, различни вкусове и страст за ориентазия за закупуване на любимите си продукти. Малката брошура съдържаща се в кутията също ще служи като като удобно напомняне за оптимизиране на напитката в чашата. След като завърши дегустацията, нашите „кутии‘‘ ще бъдат идеален контейнер в който може да се съхранява капсулите.
Kit di benvenuto

Чаши

От формата на конус в полупрозрачни чаши, повишава крема на нашето кафе и формата на прозрачност на чашата прави подходяща за това, имайки предвид порцелановите чаши на любимия ни Ричард Джиони, разбира се.

Захар extrafine

Изключителната ни фина захар. Качеството се наблюдава и от отделните детайли и разбира се в  това число и захарта: 5 грама финна захар в едно пакетче с покритие от гланцирана хартия от сертифицирана марка .
Филтър за вода:

Отговаря на нормата за санитарна здравна система: D.M. n. 433/1990 и директива CEE n. 128/1990. Това е за еднократна употреба, която е от съществено значение и гарантира перфектна направа на нашите еспресо.