L’espresso CDI

Еспресото е просто италиански, защото, както и за много други продукти, страст, талант и любов към добри неща, името Италия често представлява “най-добрият” или е синоним на високо качество.
Expressо CDI  е нашата страст в чаша кафе, за да предложим на ценителите и любителите на кафе, истински момент на удоволствие. Вкусът на нашите продукти е създаден за ценители на разнообразието и високи постижения на вкус. Нашите продукти ще ви радват с финно подбрана селекция кафе, с качество, строго контролирано по време на обработка.

Нашата система

Във всеки момент на деня, нашата система позволява на всеки да се наслади на отличнo еспресо с няколко прости движения. Нашите готови капсули и нашата машина, са предназначени да се осигури оптимално извличане на аромати на кафе, съдържащи се в нашите подбрани смеси за еспресо, при това е наистина лесно, бързо и приятно.

Система, предназначена точно за вас

Caffè d’Italia предоставя удобна система за любителите на еспресо, отлично кафе в дома или на работното място. Тя винаги ще бъде предоставя бърз и лесен начин за приготвяне на кафе, спазвайки чистота, и безкомпромсна към невероятния вкус и отличното качество кафе. Качество и елегантност на вкус са комбинирани със скорост и лекота на изпълнение.

Удоволствието на избора
Вашето Caffè D’Italia

Нашите еспресо смеси са създадени, като са избрани само няколко произхода на Арабика и Робуста кафе, особено подходящи за нашата система. Печенето е различно за всеки вид от сместа, така че да се изведат най-добрите аромати и вкусове на всеки продукт.

Смес от кафе Арабика и Робуста, с произход от Централна Америка / Азия, Идеалнoтo кафе във всеки един момент от деня си. Това е естествена сладост, в комбинация с други положителни чувства. Предпочита се от хората в северна Италия.
Смес от кафе Арабика и Робуста, с произход от Южна Америка / Централна Америка. за любителите на силно еспресо, прилив на енергия, който се премества от небцето към цялото тяло, предава усещане за сила и жизненост. Вкусът е горчиво-приятен, изпечен е по неаполитански, и е предпочитан от хората в южна Италия.
Смес от предимно кафе Арабика, произведени в Централна Америка / Индия. които се отглеждат при висока надморска височина, не много кисели, ароматни, средно тяло и смесени с едно докосване на Робуста. Предпочита се от хората в централна Америка.