777MILABACI
30% arabica - 70% robusta

Oтличен и  класически неаполитански смес със силен характер и силно тяло.
Консумация: 25cc чаша
Доставя се в кутия от 100 капсули

за любителите на силно еспресо, прилив на енергия, който се премества от небцето към цялото тяло, предава усещане за сила и жизненост. Количество крем, който се освобождава по време на приготвянето, също се дължи на по-финно смилане.Вкусът е пълен и плътен с придружени усещания на богати аромати и нотки на шоколад.
Вкусът е пълен и плътен с придружени усещания на богати аромати и нотки на шоколад.
DOLCEAROMA
50% arabica - 50% robusta

С голяма сладост е идеалното кафе за ограничен, но не е прекалено силнo. Консумация: 30cc чаша
Доставя се в кутия от 100 капсулиe
Идеалнoтo кафе във всеки един момент от деня си, консумира се между храна и ще придружава вливане на сладост и добро чувство за хумор. Това е естествена сладост, в комбинация с други положителни чувства.
Отличаващ се с деликатен и нежен вкус. Ще ви убеди, че сладостта е една от най-добрите съставки на живота. Кремът е много светъл тон, преобладаващ цитрусов аромат и безпогрешен финал.
CIPIACECOSI'
70% arabica - 30% robusta

Типично италианско еспресо, характеризира се с постоянен и приятен вкус.
Консумация: 25cc чаша
Доставя се в кутия с 100 капсули.
Нашата "Арабика" се състои само от сортове от Централна Америка, които се отглеждат при висока надморска височина, не много кисели, ароматни, средно тяло и смесени с едно докосване на Робуста, с индонезийски произход. Това прави кафето балансирано и ароматно.
Отличаващ се с заоблено тяло, няма вкус,излишък или дефицит. Резултата е мек, фин, леко кисел и постоянен послевкус. Ароматите са интензивни. Отварянето на пакета ще бъде за вас ежедневен ритуал придружен от страстни аромати.
CUORE'
50% arabica - 50% robusta

Чар и вкус на кафето, непокътнати, без кофеин! Не се лишавайте от дневния си удоволствия!
Консумация: 30cc чаша
Доставя се в кутия с 50 капсули.
Изборът е от сортовете с особено ниско съдържание на кофеин, което прави нашето сърце микс и ни позволява да се създадем един отличен продукт, приемлив за тези, които търсят аромати и вкусове на кафе, но не искат да почувстват ефектите на кофеина.
Интензивен аромат, който предлага точния баланс между тялото и сладост.
CHOCOLEFE'
80% arabica - 20% robusta

Еспресо с вкусен шоколадов аромат ,за истински моменти на удоволствие.
Консумация: чаша 30cc - чаша капучино/шоколад 30cc
Доставя се в кутия с 50 капсули.
Съставено е само от най-високото качеството Арабика и Робуста. Нашата формула е смес и обогатява в процеса на печене, извлечени с натурален шоколад в края на цикъла и е фиксиран в кафе на зърна.
Кафе и шоколад: перфектна двойка. Ще се изненадате с уникален вкус, балансиран между сладко и горчиво.Ще достави удоволствие на небцето и уникални емоции...
ALTOCAFE'
50% arabica – 50% robusta

Нашето дълго кафе , създадено чрез внимателно смилане, за да предлага дълга и вкусна кафе пауза
Консумация: голяма чаша 100cc
Доставя се в кутия от 100 капсули
Кафе извън кръга на обичайните модели, предназначена главно за външния пазар, но и ценен в Италия за крем, който може да се запази в по-голяма чаша.
Не американско кафе, но просто дълго еспресо.
FOGLIADITE
Идеален за истинската природна инфузия от антиоксиданти.
Консумация: голяма чаша 100cc
Доставя се в кутия с 50 капсули.
Съставени от листата на зелен чай на 100%, има забележителни лечебни свойства: той действа върху човешкия метаболизъм и телесното тегло, тонизира и стимулира, диуретик, антиоксидант, antimutagenic и анти-рак, и е ефективен при понижаване на холестерола и триглицеридите.
FogliadiTe, чаша след чаша укрепва вашето здраве. Ако не може да понесете и оценяте естествения вкус опитайте да добавите лимон: отличен като охлаждаща и освежаваща напитка за вашето лято.
FIORDIFIORE
храносмилателен билков чай

Нашия билков чай е с отлична комбинация от копър, анасон, мента и женско биле, насърчава по естествен път храносмилането.
Консумация: голяма чаша 100cc
Доставя се в кутия с 50 капсули.
Идеални във времена, когато ние като че ли прекаляваме малко "на масата: няколко глътки и почти веднага започват да се чувстват ефектите от семена от копър, от принципите на мента, женско биле и звездовиден анасон. Те подпомагат храносмилането и да предотвратяват образуването на газове, намаляване на напрежението и подуване на корема. Женско биле е чудесен за детоксикация на организма.
От отварянето на пакета се усеща : Интензивен аромат, преобладаващ на копът, но всеки следващ мирис се усеща силна мента и женско биле. Билков чай наистина добър, вкусен и полезен.
FIORDISPIGA
органично разтворим ечемик

Нашата алтернатива на кафе без компромис : крема, тялото и вкуса на тази напитка, са създадени за да ви вълнуват.
Консумация: 80cc чаша
Доставя се в кутия с 50 капсули.
Направен от органичен 100% италиански ечемик, богат на лечебни свойства: минерализиране на костите, предотвратява сърдечно-съдови и белодробни заболявания, има силни противовъзпалителни и успокояващи свойства, е питателна и тоник и се препоръчва в случаи на гастрит, колит, цистит. Той също така улеснява концентрация и мозъчната дейност, тъй като тя съдържа магнезий, фосфор, калий, витамин РР, Е, калций и желязо.
Сладък аромат, подпомагащ храносмилателната система. Една алтернатива, за тези които не могат да вземат кофеин.
CAFEGIN
ароматизирана напитка кафе и женшен

За да намерите правилната енергия и справяне със стресови моменти.
Консумация: 60 сс чаша
Доставя се в кутия с 50 капсули
Намалява стреса, подобрява физическата и умствената дейност, прави тялото по-силно и помага да се противодейства на вредните ефекти на свободните радикали.
CafeGin е кафето с ревитализиращи, тонизиращи и енергични свойства на жен-шен: един иновативен про дукт, който предоставя уникален вкус към момента на пауза...
VOGLIADITE
чай с лимон

За чаша чай и сладък, интензивен вкус на лимон.
Консумация: голяма чаша 120cc
Доставя се в кутия с 50 капсули
Camellia sinensis е чай родом от Южен Китай, и е известен със своите лечебни свойства още от древни времена. Освен, че в действителност е много приятна напитка, тя е и лечебно растение, използвано в продължение на хиляди на голям интерес като стимулант и диуретик.
Vogliadite, пълен вкус и аромат , извлечени от производство на дехидратиран сок от лимон, Дайте воля на желанието си за чай, сладки моменти на абсолютна релаксация.
LATTEBIANCO
обезмаслено мляко на прах

Идеално за случаи, ако не разполагате с прясно мляко, за да се подготвят голямо капучино или горещ шоколад. Доставя се в кутия с 50 капсули
100% гранулиран обезмаслено мляко.
Идеален за направата на голямо капучино и Caffè d’Italia. За да намерите пълния аромат на прясно мляко.
Това е продукт, който превъзхожда по вкус, качество и сигурност ... Посветен на тези, които обичат страхотен вкус на мляко и искат да се възползват пълноценно от неговите хранителни свойствa.